Lipanj 2008. / godište VIII / ISSN 1333-5987
CARNet dobio Comenius Edumedia nagradu

U organizaciji Gesellschaft für Pädagogik und Information - GPI u Berlinu, 20.6.2008. godine, 13. puta održana je dodjela nagrada sudionicima europskog natječaja za didaktičke multimedijalne materijale Comenius EduMedia Awards. Ove je godine na natječaju sudjelovalo oko 190 sudionika iz 12 europskih zemalja: Austrije, Bosne i Hercegovine, Cipra, Češke, Francuske, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Slovenije i Švicarske.

CARNet, koji je na natječaju sudjelovao prvi put, kandidirao je online tečaj "Logo - online učenje programiranja". Tečaj je prema odluci međunarodnog žirija osvojio Pečat COMENIUS EduMedia kojim se potvrđuje njegova kvaliteta i to u kategoriji primjene informacijskih tehnologija u obrazovanju. Tečaj autorica Lidije Kralj i Gordane Sokol izrađen je u organizaciji CARNeta, a namijenjen je učenicima osnovnih škola. CARNet je ovime dobio pravo primijeniti logotip Pečat COMENIUS EduMedia na nagrađenome tečaju.

Više o natječaju možete pročitati na stranicama  www.gpi-online.de gdje je objavljen popis svih nagrađenih institucija i pojedinaca.

 
  Copyright © 2005. Edupoint. Sva prava zadržana.