Novosti
Svibanj 2008. / godište VIII / ISSN 1333-5987

Prijava radova i radionica na CUC 2008

Prijava radova i radionica na CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2008 otvorena je još dva tjedna. Svi prijedlozi radova i radionica se primaju na CUC@CARNet.hr do 15. lipnja.

Osim radova, Programski odbor prima i prijedloge tecajeva i radionica, a svoje prijedloge mozete slati do 15. lipnja na cuc-pc@carnet.hr. Autorima radionica organizator snosi troskove kotizacije i jednog nocenja.

Programu konferenciji uz radove i radionice doprinijet ce i predavanja pozvanih predavaca. Dio pozvanih predavaca predstavljaju Martin Dougiamasa, Moodle (Moodle Insight) i Ivan Vidakovic, IBM Hrvatska (5 Emerging Technologies).

Autorima radionica organizator snosi troškove kotizacije i jednog noćenja, dok će autori najboljih radova i prezentacija po izboru sudionika, kao i prethodnih godina, biti nagrađeni.

Sve dodatne informacije o konferenciji i prijavi radova i radionica dostupne su na službenim stranicama konferencije www.carnet.hr/CUC/ ili putem maila na cuc@carnet.hr.

Poziv na tribinu i promociju knjige o ulasku Hrvatske u program Erasmus

U Zagrebu će se u utorak 10. lipnja 2008. u Informacijskom centru Europske unije od 11 do 12.30 održati tribina i promocija knjige „Povećanje mobilnosti hrvatske akademske zajednice: ulazak Hrvatske u program Erasmus”.

Erasmus je najveći i najznačajniji program Europske unije za razmjenu studenata, nastavnika i administrativnog osoblja. U sklopu tribine bit će predstavljana knjiga „Povećanje mobilnosti hrvatske akademske zajednice: ulazak Hrvatske u program Erasmus” koja je izrađena u okviru projekta „Povećanje mobilnosti hrvatske akademske zajednice  (MOBIL)“, koji koordinira Institut za razvoj obrazovanja, a koji financira Europska komisija, u sklopu programa Tempus.

Govornici na tribini će biti:; prof. dr. sc. Zdravko Lenac, prorektor za znanost i međunarodnu suradnju, Sveučilište u Rijeci; predstavnik Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH; Danijela Dolenec M.Sc., znanstvena novakinja, Institut za društvena istraživanja u Zagrebu; te mr. sc. Ninoslav Šćukanec, izvršni direktor, Institut za razvoj obrazovanja.

Ukoliko ste zainteresirani za prisustvovanje tribini, najljepše Vas molimo da Vaš dolazak potvrdite do petka 6. lipnja 2008. na e-mail adresu iro@iro.hr ili telefonom (01-4555-151).

 
  Copyright © 2005. Edupoint. Sva prava zadržana.