logotip carneta logotip referalnih centara
  Odabir alata za e-obrazovanje   english
logotip referalnog centra
 
 

Referalni centri / Odabir alata za e-obrazovanje / Testirani alati / 2005 / FirstClass

FirstClass

 

Ovaj je alat zanimljiv po tome jer uz podršku standardnih platformi kao što su: linux, windows, te macintosh, podržava i radi na ručnim računalima.

Podijeljen je u komponente Server, Client, Internet Services, Voice Services i FirstClass Directory Services. Korisnicima omogućuje asikronu i sinkronu komunikaciju (mail, forumi, chat) te razmjenu podataka preko foldera i zajedničkih kalendara. Prednost mu je što podržava glasovnu poštu i faks i ima široke mogućnosti pristupa porukama u mailboxu - ukoliko se radi o glasovnoj pošti moguće je preslušati putem telefona ili mobilnog uređaja. 

Od testiranih kriterija je zadovoljio njih ukupno 126, od toga najmanje u skupini za provjeru znanja, gdje ne postoji nikakva ugrađena opcija za kreiranje provjere. Nema ni podršku za hrvatsko tržište.

Linkovi

Rezultati testiranja

Službeni Web
Demo

Cijena: Veliki proizvođači često imaju različite cijene ovisno o broju licenci, pa bi bilo dobro da prije nego se odlučite za kupovinu pročitate naše savjete o cijenama.

Proizvođač: FirstClass Open Text Coorporation
Puni naziv programa: FirstClass
Verzija: 8.

Slike ekrana alata za e-obrazovanje - FirstClass



Mogućnost korištenja kalendara i unosa osobnih događajaDodavanje novog događaja u kalendar uz mogućnost određivanja načina ponavljanja događaja, kao i njegovog trajanja



Prikaz rokovnika s pregledom osoba u kontaktimaPrimjer poziva na ćaskanje i prikaz ćaskanja



Prikaz osobnih podataka o korisniku koji je prijavljen na sustavPrikaz mogućnosti razmjene datoteka između osoba koje su istovremeno prijavljene

 
 

Copyright © CARNet
design: logotip kimajaka