logotip carneta logotip referalnih centara
  Odabir alata za e-obrazovanje   english
logotip referalnog centra
 
 

Referalni centri / Odabir alata za e-obrazovanje / Testirani alati / 2005 / WebCT

WebCT

 

WebCT je jedan od najboljih alata za e-obrazovanje na tržištu. Prilično je intuitivan za rad i posjeduje iznimno veliki broj funkcionalnosti. Sadrži mnogobrojne pomoćne alate za pomoć pri učenju (linkovi, audio, video, rječnik, tražilica, ..) te također i veliki broj alata za komunikaciju.

Linkovi

Rezultati testiranja

Službeni Web
Referentni Korisnici

Zahtjev za korištenje WebCTa
WebCT poslužitelj na CARNetu

Formular
Koliko košta?

Jedan je od rijetki alata koji osim WYSIWYS (What You See Is What You Get) editora posjeduje i editor za formule. Podrška za stvaranje i ocjenjivanje provjere znanja je izvrsna, kao i statistički pregled postignutih rezultata.

Cijena: Prema Web stranicama WebCT-a cijena licence ovisi o određenoj situaciji - trenutnoj infrastrukturi, korištenju, budućim ciljevima - svakog korisnika. Da biste dobili točan iznos u ovisnosti o vašim potrebama kontaktirajte WebCT na broj telefona: (USA) 1-781-224-4718 ili ispunite formular na Web stranici.

Ukoliko ste zaposlenik znanstvene institucije - članice CARNeta, korištenje WebCT-a je besplatno. Više informacija i obrasce za prijavu vlastitog tečaja pronađite na adresi: http://webct.carnet.hr .

Proizvođač: WebCT, Inc.
Puni naziv programa: WebCT Campus Edition
Verzija: 4.1.4.7 Campus Edition

Slike ekrana alata za e-obrazovanje - WebCT



Prikaz arhive slika s mogućnosti pretraživanjaPrikaz sinkrone komunikacije ćaskanja



Prikaz foruma s pregledom grupa tema, nepročitanih poruka i pravima Prikaz mogućnosti ispisa sadržaja tečaja prema poglavljima



Prikaz kalendara s mogućnostima osobnog unosa događajaPrikaz vanjskih linkova iz tečaja na dodanje sadržaje



Prikaz aktivnosti korisnika na pojedinim stranicama te njegovo sudjelovanje u nastaviSlanje poruka drugim korisnicima uz mogućnost slanja privitaka



Opis mogućnosti ugrađenog rječnikaPrikaz sinkrone mogućnosti whiteboard

 
 

Copyright © CARNet
design: logotip kimajaka